ponedeljek, 15. julij, 2024

Električne inštalacije

Prvenstvena dejavnost našega podjetja je izvajanje električnih inštalacij na vseh vrstah objektov. To so predvsem električne inštalacije v stanovanjskih in poslovnih objektih (klasična gradnja objekta z zidaki, montažne hiše, brunarice …) ter v industrijskih objektih. Električne inštalacije pa vam izvedemo tudi na vseh ostalih vrstah objektov (vikendi, delavnice, nadstreški, terase …).

Električno inštalacijo vam izvedemo glede na vaše želje, pri čemer vam z veseljem pomagamo z našimi izkušnjami, ki smo jih pridobili po več letih delovanja na tem področju.

Električno inštalacijo vam lahko izvedemo »od začetka do konca«, kar pomeni, montažo doz za vtičnice/stikala, polaganje vseh vodnikov v času gradnje objekta … in nato še montažo vtičnic, stikal, luči in ostale električne opreme ki se tiče električnih inštalacij, ko so stene zbeljene.

Odločite se lahko tudi samo za delno izvedbo električnih inštalacij. Po želji vam izvedemo samo montažo doz in polaganje vodnikov, ali samo montažo vtičnic, stikal in ostale električne opreme, v kolikor vam je prvi del električne inštalacije že izvedel drugi izvajalec.
Oglejte si galerijo referencInštalacije zaščite pred delovanjem strele - strelovod

Na strelovod najverjetneje pomislite takrat, ko zagledate temno nebo, šviganje strel, ali ko slišite, da je nekomu strela poškodovala objekt. Zmotno je mišljenje, da strelovod le privlači strelo. Strelovod nam tok strele po najkrajši možni poti odvede v zemljo, kar pomeni, da nam udar strele na tak način ne poškoduje objekta. Inštalacije za zaščito pred delovanjem strele (strelovod) so že tako napredovale, da so po kvalitetni izvedbi na objektu skoraj neopazne. Namesto Fe/Zn valjanca se za lovilni sistem po objektu uporabljajo Cu ali Al (glede na želje stranke) okrogli vodniki, ki so navidezno zelo majhni in na objektu ne izstopajo.

Poleg lovilnega sistema je pomemben del strelovoda tudi ozemljilo, ki je lahko izvedeno kot temeljno ozemljilo, krožno ozemljilo okoli objekta, kot paličasto ozemljilo, v kolikor izvedba temeljnega ali krožnega ozemljila ni mogoča… S kvalitetno izvedenem strelovodom na Vašem objektu, je naše podjetje pravi naslov za Vas.

V kolikor se odločite za strelovod na Vašem objektu, je obvezna tudi montaža prenapetostne zaščite. Tudi za to lahko poskrbimo mi.
Oglejte si galerijo referencMeritve

V podjetju imamo certifikat o nacionalni poklicni kvalifikaciji (NPK) za pregledovanje manj zahtCertifikat o NPKevnih električnih inštalacij in inštalacij zaščite pred delovanjem strele. Prav tako imamo potrdilo EDISON, ki je bila veljavna listina pred začetkom izdajanja certifikata o NPK.


Adaptacije in vzdrževanje električnih inštalacij

V našem podjetju Vam lahko ponudimo tudi:

 • menjavo dotrajanih električnih razdelilnikov, pri čemer Vam v nov razdelilnik namesto klasičnih varovalk vgradimo inštalacijske odklopnike, primerno zaščitno stikalo na diferenčni tok (RCD), po potrebi prenapetostno zaščito in tudi drugo opremo po želji stranke
 • menjavo dotrajanih elementov v električnih razdelilnikih, kot so klasične varovalke, inštalacijske odklopnike, zaščitna stikala na diferenčni tok (RCD) in ostalo opremo ki se nahaja v električnih razdelilnikih.
 • menjava dotrajanih vtičnic stikal in vse ostale opreme električnih inštalacij
 • predelava električnih inštalacij, če prenavljate prostore in želite imeti vtičnice/stikala na drugih mestih
 • priklop električnih aparatov in svetilk.
Oglejte si galerijo referencInteligentne inštalacije

Si v Vašem domu želite še več varnosti, udobnosti, varčevanja, nadzora, komunikacije …? Vse to lahko dobite z izvedbo inteligentnih inštalacij v Vašem domu.

Postavitev gradbenih omaric

V času gradnje objekta je na gradbišču nujno potrebna električna energija, ki omogoča nemoteno uporabo električnih naprav, potrebnih za gradnjo objekta. Če gradite objekt in si želite na Vaši parceli še pred začetkom del dostop do električne energije, je naše podjetje pravi naslov za Vas. Uredimo Vam vse kar je potrebno za priključitev gradbene omarice na električno omrežje, izvedemo montažo gradbenega električnega razdelilnika in opravimo meritve, da zagotovimo, da ja gradbena omarica varna za uporabo.
Oglejte si galerijo referencPostavitev glavnih priključnih omaric


V času gradnje objekta, ali ko je objekt že zgrajen je potrebno postaviti glavno priključno omarico za priklop odjemnega mesta na električno omrežje. Vse potrebno za priklop na električno omrežje Vam lahko uredi tudi naše podjetje. Prav tako Vam lahko postavimo glavno priključno omarico, položimo Fe/Zn valjanec za ozemljitev, montiramo števec, podnožje za NV varovalke…
Oglejte si galerijo referencRazsvetljava


Za čim bolj prijetno bivanje v vaših prostorih, potrebujete tudi primerno razsvetljavo. Na podlagi naši dolgoletnih izkušenj z delom na tem področju Vam lahko pomagamo pri čim boljši izbiri svetilk za vaš prostor in vam jih tudi vgradimo. Vgradimo Vam lahko vse vrste svetilk, kot so varnostne svetilke, stropne (vgradne/nad gradne), stenske (vgradne/nad gradne), stopniščne, zunanje, notranje, LED trakove…
Oglejte si galerijo referencElektrično gretje


Morda si kdaj zaželite v katerem prostoru dodatni radiator, ali pa talno gretje v kopalnici in ne želite spreminjati, oziroma posegati v centralno ogrevanje vašega doma? Ali pa ogrevanje vikenda, kjer ni možnosti centralnega ogrevanja? Potem je odlična rešitev za Vas električno gretje. Talno električno gretje se lahko položi pod ploščice, parket, gotovi parket ali pod kamen (marmor). Poleg talnega električnega gretja pa lahko izberete tudi električno gretje z radiatorji, ki prostor ogrejejo v zelo kratkem času.

Električno talno gretje Vam lahko namestimo tudi na Vašem dvorišču, pod tlakovce, asfalt, ali pod druge talne obloge, ki jih imate položene na dvorišču in tako Vam pozimi ne bo potrebno zapravljati časa s kidanjem snega. Za tovrstno talno gretje Vam uredimo tudi kompletno regulacijo za čim boljši izkoristek talnega gretja.

Avtomatizacija strojev


Povečano produktivnost vaše dejavnosti lahko dosežete tudi z avtomatizacijo Vaših strojev, ki jih je do sedaj delavec upravljal ročno. Stroje, ki jih sedaj upravljate ročno Vam lahko po vaših željah avtomatiziramo. Avtomatiziramo Vam stare stroje ali nove stroje, ki jih lahko z avtomatizacijo še izboljšate. Na tak način lahko v Vaši proizvodnji prihranite veliko dragocenega časa, saj lahko stroj po avtomatizaciji večino dela opravi sam.
Oglejte si galerijo referencPopravila električnih strojev


V primeru okvare na Vašem električnem stroju, Vam v našem podjetju ponudimo hitro in zanesljivo popravilo pokvarjenega stroja.

Električna inštalacija centralnega ogrevanja


Tudi centralno ogrevanje za svoje delovanje potrebuje električno inštalacijo. Tovrstno električno inštalacijo Vam dogradimo k centralnemu ogrevanju, tako da bo ogrevanje vašega objekta popolnoma avtomatizirano. Avtomatiziramo Vam ga tako, da je izkoristek čim boljši, pri tem pa upoštevamo vse vaše želje.

Električne inštalacije izvajamo na starih centralnih ogrevanjih, kjer želite obnoviti električno inštalacijo, dodatno avtomatizirati ogrevanje, izboljšati izkoristek … ali na novih sistemih centralnega ogrevanje, kjer za delovanje ogrevanja potrebujete le še strokovno izvedeno električno inštalacijo.

Povpraševanje


O podjetju

Podjetje ELEKTRO SERVIS Franc Verdinek s.p. je bilo ustanovljeno leta 1996.

Začeli smo z izvajanjem električnih inštalacij na stanovanjskih objektih in z vzdrževanjem strojev, električnih inštalacij pri strankah v domačem okolju.

Več o podjetju >>

Reference

 • JAVUŠNIK d.o.o.
 • GUMARSTVO ŠRAJNER d.o.o.
 • KAJZER MARJAN s.p.
 • BIJOL d.o.o.
 • Električne inštalacije na več kot 100 objektih
 • ter drugo..

Več o referencah >>

Kontakt

Elektro Verdinek, Franc Verdinek s.p.
Sv. Vid 41
2367 Vuzenica

T: +386 (0)2 876 48 00
G: +386 (0)40 622 441
E: info@elektro-verdinek.si

Stopite v stik z nami >>